Het raarste wat ik ooit gegeten heb? – Q&A met Stanley Schiltmeijer

 In Blog

Elke maand besteden wij aandacht aan de mensen achter de schermen die de totale Chin Chin Club beleving iedere keer weer voor jou mogelijk maken. Want naast de DJ en die ontzettend leuke barman die je gratis shotjes geeft, zijn er een hoop andere mensen betrokken bij het mogelijk maken van de Chin Chin Club beleving. Dit keer duiken we achter de schermen met onze chefkok Stanley Schiltmeijer en raken we in gesprek over het raarste wat onze chef ooit gegeten heeft en het raarste gerecht wat hij ooit heeft moeten maken.

Benieuwd? Bekijk dan snel het filmpje. Vergeet daarnaast niet je Chinese Weekhoroscoop te checken onder het filmpje.

Chinese Week Horoscoop 13.11.2017 – 19.11.2017
Mocht je nog niet bekend zijn met de Chinese astrologie, dan hier een kleine inleiding. In tegenstelling tot maandelijkse sterrenbeelden in de westerse astrologie, wijzigt het teken van de Chinese dierenriem één keer per jaar, namelijk tijdens het Chinees Nieuwjaar. Kinderen die in dit jaar geboren worden, krijgen dus het teken van het jaar als sterrenbeeld (2017 is het jaar van de Haan). De dierenriem in het Chinese systeem heeft twaalf tekens: slang, paard, geit of schaap, aap, haan, hond, varken, rat, os, tijger, konijn, en draak. 

Ben je benieuwd wat jouw Chinese sterrenbeeld is, via deze link kom je erachter welk sterrenbeeld jij bent; Ontdek jouw Chinese Sterrenbeeld

Hond
Deze week is je creative mind in total control. Daarom is het verstanding om je gedachten en ideeën op te schrijven en die vervolgens te bespreken met je beste vrienden. Luiheid is geen optie deze week, je moet iets doen met die creativiteit. Laat jezelf zien dat je wel zeker discipline hebt. Als je wil dat iets in je leven een succes wordt dan is enkel een idee niet voldoende. Belangrijk deze week is om je op de “flow” van het leven te richten, iedereen heeft zijn eigen snelheid en ritme in het leven, jij dus ook. Tijd om die Yin energie te gaan ontdekken.

Varken
Deze week is het van belang dat je dierbaren in je omgeving laten weten hoe belangrijk zij voor je zijn. Time to show some love. Positive vibes dus deze week. Zodra je negativiteit voelt is het belangrijk om te onderzoeken waar dit vandaan komt en wat je eraan kan doen.  Denk hier niet alleen over na, maar probeer het dit keer ook echt op te lossen. Richt je op compassie, als je wilt dat anderen gelukkig zijn maar ook als je zelf gelukkiger wilt zijn. Tijd om te die Yang energie dus te ontdekken.

Rat
Deze week staat in het teken van de relatie met jezelf en met anderen. Om met andere een goede relatie te hebben, moet je er eerst voor zorgen dat je een goede relatie met jezelf hebt, klinkt cliché maar het is wel zo. Deze week is het belangrijk om je vooral te laten leiden door het proces en niet zo zeer het eind resultaat. Dit betekend dat je meer in het moment moet gaan leven. Een goede relatie met jezelf en met andere is gebaseerd om vertrouwen. Vertrouwen kan je creëren door je eigen grenzen te bepalen en aan te geven en vanuit daar duidelijke afspraken met jezelf en anderen na te komen. Als je dit goed doet deze week, zul je vertrouwen in jezelf groeien zien groeien. 

Geit
Volgens de Chinese astrologie is het leven een balans tussen het positieve en het negatieve. Deze week zul je merken dat je je moet richten op zowel het positieve en het negatieve, en dat valt niet mee. Het lijkt erop dat jij momenteel in een situatie zit waarin je tussen mensen in staat die allemaal een andere mening hebben. Het is belangrijk om jezelf deze week te vertrouwen, dus luister goed naar je eigen gevoel en volg je positieve denkraam.

Draak
Vrijheid, dat is waar het om gaat deze week. Probeer zo veel mogelijk je eigen vrijheid toe te passen in alles wat je doet deze week, en je zult merken dat je je geweldig voelt. On top of the world. Maar als je je niet helemaal op en top voelt, en dingen werken niet echt mee op een dag, accepteer dan dat dingen niet altijd gaan zoals je in gedachte had, en dat is dan ook helemaal goed. Rust en ruimte zullen je dan goed doen, ga hier luchtig mee om en blijf vooral positief denken. Dit zal zich gaan uiten in positief gedrag en positieve dagen.

Aap
Deze week zal je merken dat het tijd word om je te richten op vertrouwen in jezelf en in anderen. Daarin zul je merken dat het belangrijk is om jezelf eerst te kunnen vertrouwen voordat je andere kan vertrouwen. Dit vertrouwen kan je creëren door afspraken die je met jezelf maakt ook echt daadwerkelijk na te komen. Deze week moet je je op jezelf richten, problemen van jezelf op lossen, voordat je je op andere gaat richten en hun problemen want de enige die het probleem van deze persoon kan oplossen, is die persoon zelf. 

Slang
Deze week moet je je focus richten op wat echt belangrijk voor je is. Je zult merken dat deze focus je sterker gaat maken en je zult respect van anderen om je heen ervaren omdat jij een keer voor jezelf kiest. Je gevoelens zijn in tweestrijd, je bent vrolijk maar tegelijkertijd onzeker over bepaalde dingen en situaties in je leven. Je zult merken dat een geluk voort komt uit je eigen acties.


Tijger
Voor deze week staat mindfulness in de schijnwerpers. Leef in het moment, bekijk dingen vanuit een nuchter perspectief, wees vredig en probeer situaties positief te benaderen. Als je weerstand voelt en je merkt dat je niet in het nu leeft maar in de toekomst of het verleden, zoek die rust op en probeer terug te komen in het moment. Je zal zien dat dit helpt om de weerstand die voelt te verminderen.

Os
Nederlagen bestaan niet voor je deze week, enkel aanmerkingen op je leven bestaan. Accepteer deze momenten en je zal merken dat je alleen maar leert van dit soort momenten en dat dit je een groter en wijzer persoon maakt. Heb je het idee dat je op zoek bent naar antwoorden deze week, dan is het belangrijk om eerlijk naar jezelf te zijn. Bedenk waar je nu staat in het leven en waar je heen wilt gaan in het leven. Misschien is het tijd voor een nieuwe uitdaging.


Haan
Dit is een hele speciale week voor je. Je ervaart situaties waarin je de baas zult zijn omdat je heel bewust met je aandacht omgaat. Deze week is het belangrijk om je energie goed te besteden, verspil het niet aan dingen die niet belangrijk voor je zijn. Je zult merken dat je hierdoor positiever in het leven staat. Wees lief voor jezelf deze week, neem rust en verwen jezelf. Vier je successen en wees niet zo onzeker.

Konijn
Dit is een spannende week voor je. Jij gaat eindelijk dingen doen waar je al maanden over na aan het denken bent. Deze week ga jij de eerste stap zetten om je dromen werkelijkheid te maken. Jij bent onderdeel van een oplossing en niet een probleem, en daarom is het belangrijk om jezelf extra serieus te nemen. Deze week moet je goed voor jezelf zorgen voordat je beslist om voor anderen te zorgen. Deze week ga jij je Yin energie verkennen.  

Paard
Je zult merken dat je hart op de juist plek is deze week. Dat ervaar je door tijd voor jezelf te nemen, rust te zoeken, te weerschijnen op je leven en jezelf proberen beter te begrijpen. Een goede bedoeling alleen is niet genoeg als je wilt dat iets een succes wordt. Wees deze week extra gedisciplineerd en herinner jezelf dat geluk niet afhankelijk is van gebeurtenissen van buiten, maar van binnen.

 

Leave a Comment

xxx Miaaauw

Prrr, prrr, send us an email and we'll get back to you!

Not readable? Change text. captcha txt